Női kör vezetők képzése

Legközelebbi kör 2024 január 20-án indul. 
Közös munka. Tanulás. Tapasztalás. Kapcsolódás. Kötődés.
Témáink:
A körvezetés alapjai. Csoportdinamika. Kommunikáció. Konfliktuskezelés. Tértartás. Helyválasztás. Körök típusai. Nehéz tagok kezelése. Megváltozott tudatállapotok. Oltárépítés. Téralakítás. Ciklustudatos női lét. A női lét lehetséges krízisei és normatív krízisei. Nő szerepek. Család és párkapcsolat. Gyermektelen női lét. Anyaság. Nagyanyaság. Anyasebek. Apasebek. Szüléstörténet. Születéstörténet. Transzgenerációs terhek. Női elvonulások és táborok szervezésének fortélyai. Női szervezetek működtetésének érzelmi specialitásai. Kreativitás a magánéletben. Kreativitás a körvezetésben. Az átmenetek ünnepei. Ezer színű és formájú női lélekgyógyítás.
A vezérfonal pedig, amin haladunk: Életkör. A női lét tizenhárom archetípusa. Sok elmélyüléssel, megosztókörrel. Hogy élő egyenesben megtapasztalhassátok a körvezetés fortélyait. Nem csak akkor jelentkezhetsz, ha női kör vezető szeretnél lenni. Hanem akkor is, ha szeretnél megtapasztalni női körhöz tartozást, illetve szívesen tanulnál tudatos kommunikációt és rengeteg női léttel kapcsolatos információt is magadhoz vennél menet közben.
--------------------------------------------------
Várandósan is jelentkezhetsz. Mindig vannak körbe születő babák. A lényeg az, hogy a jelentkezés időpontjában a babád még pocakban legyen. A „körbe megérkező” igény szerint szoptatott, válaszkészen gondozott babák tökéletesen illeszkednek a körben zajló történésekhez. Egy körbe egyetlen várandós társunkat tudom felvenni. Ugyanakkor a kör menete során érvényes egyszercsak várandósnak lenni és várandósan járni a körbe.
Találkozások időpontjai (szombati napok)
2024. január 20.
2024. február 17.
2024. március 9.
2024. április 13.
2024. május 4.
2024. június 8.
2024. július 6.
2024. augusztus 17.
2024. szeptember 14.
2024. október 19.
2024. november 23.
2024. december 14.
2025. január 11.
Tartalékos időpontok vis maior esetére a csúsztatáshoz:
2025. február 8.
2025. március 8.
2025. április 12.
 
Ezeket csak akkor használjuk ki, ha velem valami történne és csúszna a képzés. Amennyiben minden a tervek szerint halad, akkor 2025. január 11-én lesz a záróalkalom. Helyszín: Veresegyház, 2112 Vásárhelyi Pál utca 29.
-------------------------------------------------
Mindig szombaton 9 és 10 óra között lenne a gyülekező, 10 órakor kezdünk. Inkább a 9 órához közelebb érkezz, hogy rá tudj hangolódni a közös folyamatokra. Közös reggelihez hozzatok mindenféle péksütit, kencéket, sajtot, felvágottat, sütit, gyümölcsöt, magvakat. A kávé és a tea minden lehetséges belevalóval a vendéglátás része.
Ebédszünet általában 13-14 óráig. Az ebédet én magam főzöm a csoportnak. Mindig van húsos és vegán választék. (Ételintolerancia esetén egyedi megállapodást kötünk. Ezt privátban fogjuk megbeszélni.)
17 és 18 óra között zárókör és lecsengetés. Utána 19 óráig még lehet maradni kötetlen beszélgetésre és a maradékok elfogyasztására.
Betegség esetén online tudsz kapcsolódni a kör munkájához. Kizárólag akkor, ha tanítások és megosztó körök vannak. A szertartásokról szóló tanításokhoz tudsz kapcsolódni. Szertartáshoz kapcsolódni online nem lehetséges.
Messze élőknek igény szerint ittalvási lehetőséget biztosítok a kör előtt és/vagy után.
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
Mennyibe kerülne ez a lehetőség Neked? (Utoljára ezen az áron…)
50 000 Ft elköteleződési díj megfizetését kérem előre. Utána körönként 20 000 Ft-ot fogok kérni. Mindig a kör előtt küldöm a díjbekérőt és utalással előre tudod majd rendezni. Ez mindösszesen 310 000 Ft Az aktuális részlet utalását akkor is kérni fogom, ha valamiért akadályoztatva lennél a részvételben. Előre egy összegben fizetés esetén az elköteleződés díját nem kérem. Ebben az esetben a befizetendő összeg 260 000 Ft.
--------------------------------------------------
Ha végeztél már nálam körvezető képzést, de szeretnél ismétlőként részt venni (mert azt is tudod rólam, hogy soha nincs két egyforma tanításom és nincs két egyforma csoportösszetétel és csoportdinamika), akkor a következő feltétellel tudsz jelentkezni:
Elköteleződés díja: 25 000 Ft. Alkalmanként pedig 15 000 Ft. Ez így összesen: 220 000 Ft. Előre egy összegben fizetés esetén az elköteleződés díját nem kérem. Ebben az esetben a befizetendő összeg 195 000 Ft.
-------------------------------------------
Abban az esetben, ha egy régebbi körbe már befizettél, akkor annak a körnek a fizetési opciói vonatkoznak rád. (Kérlek, hogy a jelentkezésedkor mindenképpen jelezd, hogy keresselek ki az adminisztrációból.)
--------------------------------------------
Jelentkezési és befizetési határidő: amikor betelik a létszám. Akkor zárom az ajtókat és a jelentkezőkkel az online térben megkezdjük az ismerkedést, illetve a telekocsik szervezését. Felső létszámlimit: 16 fő.
--------------------------------------------------
Ha szeretnél jelentkezni, akkor küldj nekem egy motivációs levelet a kobzazsuzsa@gmail.com címre. Nem kell hivatalosan, inkább legyél laza és bőbeszédű. Szívesen olvasok izgalmas élettörténeteket. Ja, és alap, hogy tegeződünk.
A levél végére kérném szépen a díjbekérőhöz az adatokat. Annak a nevére és címére lenne szükségem, akinek a bankszámlájáról az utalás érkezni fog. A számla mns. oktatásról fog szólni. Kérlek, hogy a motivációs leveledben azt is jelöld, hogy melyik fizetési opcióhoz küldjem meg számodra a díjbekérőt. .
A képzés a felnőttképzési rendszerben meghatározott feltételeknek megfelelően történik. Felnőttképzési szerződéssel és a far.nive.hu rendszeréből letöltött hivatalos tanúsítvány biztosításával.
Utóirat: A körképzés az otthonunkban lesz. A házban két cica él velünk. Ezt az alapot vedd fontolóra, mielőtt jelentkeznél...
Várlak szeretettel: Meső
------------------------------------------------
 
Kedvcsinálónak pedig ide hozok néhány visszajelzést a 2023 év nyarán végzett nőtársak megfogalmazásában: 
A bő egy esztendő alatt megtapasztalhattuk, hogy…

 

…élő és létező dolog, hogy nők így viszonyuljanak egymáshoz

… mások történetei magocskaként beülnek és kivirágoznak 

…mennyi mintára láthattunk rá

…eljöttem egy témával és 13 másikkal térhettem haza 

…tíz év terápiával ért fel ez az egyetlen év

…milyen is az együtt mélyülés, földelés és biztonság

…a tanítások és információk szervesen voltak a kör részei

…milyen erősen inspirálódtunk a kör által és a körbe járás által

…hogyan lehetünk együtt otthon más otthonában

…a nőtársam mintát és példát hoz az én élethelyzeteimre is

…nőként, társként, anyaként mennyi képet adtunk egymásnak és kaptunk egymástól

…a férjeink, társaink érzékelik a hatást, a változást, örülnek, ha jövünk, küldenek is akár

…kinyíltak a bugyrok, nincs tabutéma

…mit jelent valójában spirituális nőnek lenni

…mennyi tükrön és ablakon át szemlélhetem meg önmagam

…milyen elismeréseket kapni dolgokért, melyekre rá sem láttunk önmagunktól

…már bennünk van a körvezető 

…akit addig csak írásaiból ismertünk az a valóságban is olyan 

…élethelyzetekben milyen támogatni egymást, körön belül és kívül

…milyen élmény bőrön át szívni a tudást"