Párkapcsolati mediáció 

  

Új klienseknek jelenleg nem tudok időpontot adni. 
 

                             

Közös gondolkodás és tudatos cselekvés a kapcsolatért a mediáció eszköztárával. 

A mediáció nem párterápia! Konkrét élethelyezeteket, kommunikációs és konfliktuskezelő mintázatokat bontunk rétegekre. Megoldásfókusszal dolgozunk a jelenben a jövőért. Nincs múltban vájkálás, egymásra mutogatás és felelősök, vagy hibások keresése. Aki erre vágyik, az nem jó helyen kopotgtat. Aki szeretné ügyesebben kifejezni magát, illetve  a párját megérteni, bölcsebben és tudatosabban kommunikálni, megtanulni a kompromisszum és a konszenzus közötti különbséget, szerethetővé tenni a verbális intimitást a kapcsolatban, azt szeretettel látom. Csakis akkor, ha mindkét fél önszántából jön. Ultimátumok és zsarolások nélkül! 

Első sorban babára vágyóknak, babát váróknak, kisbabás, kisgyermekes és kamaszokat nevelő szülőknek vállalok mediációt a legkisebb gyermek három éves koráig. Válási mediációt nem vállalok. Igény szerint szoptatott kisbabát hozhattok magatokkal. 

A mediáción kizárólag mentálisan egészséges feleket tudok fogadni! Nárcisztikus személyiségzavarosok, borderesek, bipolárok kapcsolatával nem tudok és nem is szeretnék foglalkozni. Neuroatipikus, autisztikus, autista, ADHD-val élő klienseim szép számmal vannak, szeretek is velük dolgozni. Aspergeres embertársak azonban előszeretettel esznek meg reggelire. Csakis olyan párokkal tudok és szeretek dolgozni, ahol a felek egyenrangúságban és kölcsönösségben képesek gondolkodni a kapcsolat felől. 

 

Ha szeretnétek jelentkezni, akkor mindkettőtöktől kérnék szépen egy motivációs levelet a kobzazsuzsa@gmail.com címre, pdf mellékletként csatolva a levélhez. 

 

Leveletek a következőket tartalmazza: 

- rövid bemutatkozás, mit tartasz magadról fontosnak

- párod rövid bemutatása, mit tartasz róla fontosnak, miért szerettél bele annak idején és most mi mindenre vagy allergiás

- mióta vagytok együtt, hogyan éltek, hány gyermeketek van

- patchwork család esetén minden olyan körülményt, ami körbevesz titeket

- mekkora a korkülönbség köztetek és kinek a javára

- egyéb fontos körülmény, ami a kpacsolatot befolyásolja (lakhatás,körülményei és feltételei, idősebb generáció ráhatása a kapcsolatra, , felnőttkori továbbtanulás, gyereknevelés, tévé/számítógép függés, korábbi megcsalás, előző párkapcsolat ráhatása a jelen kapcsolatra, különleges hobbi/szenvedély, megváltozott szokások, megváltozott személyiség, spiritualitással való kapcsolódás ...)

- miért engem szeretnél/szeretnétek felkérni a közös munkára? 

 

Titoktartási kötelezettségem van a teljes folyamat alatt. Egymás levelének tartalmát nem fogjátok megismerni. Beérkezés után nyomtatom, a dossziétokba teszem, a levelezésemből törölöm. A gdpr szabályozásnak megfelelően kezelem az összes anyagot, jegyzetete, dokumentációt, ami a közös munka során keletkezik. . 

 

 

 

Egy alkalom három órás időtartamú. 

A mediáció díja: 48 000 Ft/alkalom /37 795 Ft + ÁFA/

Előfordul, hogy nem percre pontosan végzünk. 20-30 percet esetlegesen kalkuláljatok a végére. Ilyenkor nincs ráfizetés az előre megállapodott összegre. 

 

A mediáció árának utalását időpont foglalásakor kérem.  A befizetésről ÁFÁ-s számlát állítok ki. 
Lemondás esetén a befizetett összeg egyetlen alkalommal két hónapon belüli időpontra áthelyezhető.

 

A párkapcsolati mediációt kizárólag személyes megjelenéssel vállalom. 

Helyszín: Veresegyház

Elköteleződés esetén havonta egy, vagy három hetente egy ülést ajánlok. 

Már egyetlen találkozás is sokat lendíthat a kapcsolaton. Négy-öt alkalom után szokták jelezni a párok, hogy most már menni fog ez egyedül is... Persze, bármikor vissza lehet térni, ha újabb peroblémák merülnének fel. 

Fontos információ: Kizárólag hétköznapra tudtok időpontot foglalni. 

 

Fotó: pixabay.com