Párkapcsolati gyógyító munka

- a Prepare Enrich rendszer hivatalos eszköztárával

Közös gondolkodás és tudatosan cselekvés a kapcsolatért.

Cél: visszanyerni a tudás és megértés általi hatalmat a kapcsolat irányítása fölött. 

 

          .

Érdemes belevágni a közös munkába:

- ha alapjáraton jól működtök, de szeretnétek még jobban... Mindig lehet még jobban... A kapcsolat olyan, mint egy virágos kert. Folyamatosan gondozni kell. Minél többet tesztek érte, annál gazdagabb és mindkét fél számára kielégítőbb, feltöltőbb élmény lesz az összetartozás

- ha általánosságban gurul a szekér, de bizonyos területeken visszatérő gondok vannak

- ha kisbabát vártok, és átérzitek a családszerkezet átalakulásával járó változásokat, melyeket a lehető legoptimálisabban szeretnétek megélni

- ha nagyobb gyermekeitek mellett érzitek meg, hogy újabb szakaszba érkezett közös lét

- ha válás után újra rátaláltatok a párkapcsolat örömeire, s a mindenki által közösbe tett kincsekkel, tapasztalatokkal, gyerkőcökkel nem annyira egyértelmű, hogyan lehetne bölcs döntéseket hozni a közös jövő érdekében

- ha kötéltáncot jártok együtt már jó ideje, és szeretnétek átlátni közösen, lehet-e, s ha lehet, akkor hogyan kellene kimászni a családi kátyúból

- ha már többször dobálóztatok a válás/szakítás fogalmával, a végleges döntés előtt azonban töviről hegyire szeretnétek megvizsgálni kapcsolatotok összes aspektusát, hogy felelősen tudjátok meghozni a sorsfordító döntést. Gyerekek mellett nagyon nem mindegy, milyen döntések születnek, s ezen döntések következtében mi és hogyan alakul a továbbiakban. Még egy válást is lehet közösen és "jól" csinálni, óvatosan, vigyázva egymásra. Tudatosan. Nincsenek erre példák, minták. Tudom. Tisztában vagyok vele.

 

Nagyon nehéz segítséget kérni. Mert kudarcélménnyel jár, hogy egyedül miért nem megy... Miért kell ehhez egy vadidegent behívni? Minél mélyebbre süllyedt kettősötök, annál nehezebb nekifogni, és annál nehezebb azt is megengedni, hogy valaki kívülről belelásson. Természetesen titoktartási kötelességem van.

 

- Első konzultáció, ismerkedés, tervek egyeztetése: 6000 Ft/pár (kb egy óra)

 

- Prepare/Enrich teszt kitöltése 7 500 Ft/pár - a teszt kitöltése egy órát vesz igénybe (2 500 Ft rendelkezésre állási idővel együtt 10 000 Ft-ot kérek el.

 

- Természetesen, ha már eleve megszületette az elhatározás, akkor az ismerkedés és a teszt kitöltése történhet ugyanazon a napon, akkor értelem szerint két órát lesztek nálam, 16 000  Forintot fgok elkérni az első alkalommal.

 

- A teszt kiértékelését követően kezdjük meg a konzultációs munkát. Nincs előre elköteleződés. Annyi alkalommal jöhettek, amennyire szükségetek van. Ezek a konzultációs alkalmak a teszt elemzését követően élethelyzetek átnézésével és kommunikációs gyakorlatok tanulásával telnek. Rengeteg kapcsolati mítosz lerombolásával, valóságos tudásbázissal felvértezve.  

 

- A teszt kitöltése nem kötelező, dolgozhatunk anélkül is, bár egy csomó időt és zsákutcát megspórolhatunk egy célirányos térkép készítéssel. 

 

A konzultációs alkalmak három órásak. 24 000 Ft-ot fogok kérni alkalmanként.

 

Várlak Titeket szeretettel: Meső 

Időpont kéréshez adatok:

Kérjük, add meg az alábbi információt.