Frissítő masszázs

 
Bármit is csinálok, ő mindenben jelen van. Mindenben segít. Mindenben támogat. Amikor pedig nem az én munkáimat teszi könnyebbé és gördülékenyebbé, akkor vagy csodálatos késeket készít, vagy megszerel valamit, vagy relaxáló frissítő masszázst ad a kisszobában. A masszázs szoba falán  rengeteg képzés és továbbképzés oklevelét olvasgathatod. Azt adja a széles tárházból ráérzésre, amire neked éppen a legnagyobb szükséged van.
 
Egy alkalom körülbelül másfél órás. Előtte pici beszélgetés. Utána is akár. Ezért két órát számolj rá. A masszázs ruhában történik. Hozz magaddal valami kényelmes váltóruhát! 
 
Időpont foglalás nálam, mert én vagyok csapatunk abszolúte naptármestere, adminisztrátora és számlázóprogram varázslója. Írj rám messengeren, vagy a kobzazsuzsa@gmail.com címen. Hétköznapokon reggel 8 és este 8 óra közötti időpontok jöhetnek szóba. 
 
Az alkalom ára: 10 000 Ft.
 
A képen ketten vagyunk. Már csak azért is, mert nem szereti, ha fotózom. Ez a kép meg már adott és mindketten szeretjük.  Ha éppen nem dolgozom, akkor én is fogadlak, vagy köszönök el, vagy éppen főzök neked teát, kávét.  Általában, amíg ő masszíroz, addig nálam vagy kliens van, vagy képzést tartok, vagy az online térben dolgozom.